Umbrella Hostel

Umbrella Hostel se încadrează în categoria hotelurilor moderne din capitală, fiind un loc inedit de cazare în zona rezidenţială a Bucureştiului. Acesta este situat pe strada General Tell, numărul 21.

 Umbrella Hostel se încadrează în categoria hotelurilor moderne din capitală, fiind un loc inedit de cazare în zona rezidenţială a Bucureştiului. Acesta este situat pe strada General Tell, numărul 21. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor camere spaţioase, amenajate într-o simplitate elegantă şi specială. Sunt camere dotate cu băi private, însă hotelul este dotat şi cu zone comune în care oaspeţii pot avea acces la facilităţi de  bucătărie, frigider, TV prin cablu şi internet. Hotelul a fost deschis în anul 2012, iar clădirea care îl găzduieşte datează încă din anul 1920. Cu un program non-stop, terasa şi recepţia hotelului sunt permanent  la dispoziţia oaspeţilor. Hotelul pune la dispoziţia clienţilor camere spaţioase, amenajate într-o simplitate elegantă şi specială. Sunt camere dotate cu băi private, însă hotelul este dotat şi cu zone comune în care oaspeţii pot avea acces la facilităţi de  bucătărie, frigider, TV prin cablu şi internet.

Hotelul a fost deschis în anul 2012, iar clădirea care îl găzduieşte datează încă din anul 1920. Cu un program non-stop, terasa şi recepţia hotelului sunt permanent  la dispoziţia oaspeţilor.

Lasă un comentariu...

*