Athene Palace Hilton Bucharest

În centrul Bucureştiului se află impresionantul Hotel Athene Palace Hilton cotat cu 5 stele, situat pe Strada Episcopiei, numerele 1-3.

Hotelul este poziţionat astfel încât este asigurat  accesul către teatre, magazine, cafenele şi puncte istorice importante.

Numărul camerelor puse la dispoziţia oaspeţilor este de 272. Eleganţa şi rafinamentul îşi spun cuvânul în fiecare dintre acestea. Hotelul asigură şi  13 săli de conferinţă, dintre care cea mai mare cu o suprafaţă de 318 metri pătraţi, piscină, centru de fitness, restaurante, bar. Astfel, hotelul poate fi gazda unei şedinţe private, a unui banchet, conferinţe sau poate fi locul ideal pentru organizarea unei petreceri de nuntă de neuitat. Facilităţile puse la dispoziţie nu sunt deloc de neglijat, hotelul funcţionând  după cele mai înalte standarde.

Eleganţa vechii clădiri se împleteşte armonios cu un design interior impresionant, oferind oaspeţilor un spaţiu special în care pot petrece câteva zile sau câteva ore la cele mai înalte cote de profesionalism şi calitate.

Lasă un comentariu...

*