Unde mergem la shopping în București?

În București există peste 15 mall-uri și centre comerciale care abia așteaptă să fie descoperite de pasionații de shopping. Există însă câteva mall-uri care s-au remarcat în ultimul an, fie printr-un design atractiv, fie prin varietatea magazinelor sau a cafenelelor pe care le regăsim în interiorul lor. Dacă și tu ești un împătimit al shopping-ului, care preferă să își piardă timpul prin magazine probând noile colecții de haine, iar la final să își reîncarce bateriile cu o cafea bună, atunci cu siguranță lista următoare de centre comerciale din București în care merită să ajungi este pentru tine:

  1. Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City este unul dintre cele mai vizitate mall-uri din București, strângând peste 1 milion de vizitatori lunar. Acest centru comercial pune la dispoziția vizitatorilor săi o selecție de magazine cu haine și nu numai pentru toate gusturile, restaurante și cafenele, locuri inedite de distracție dar și de petrecere a timpului liber.

Băneasa Shopping City este primul mall din România care a introdus o linie telefonică – Fashion Emergency Line – prin intermediul cărora clienții pot fi consiliați de către stiliștii mall-ului. Însă asta nu e tot. Băneasa Shopping Center pune la dispoziția pasionaților de modă o trusă de prim-ajutor fashion (Fashion Emergency Kit) care conține o selecție de piese vestimentare și accesorii la prețuri speciale. Dacă vrei și tu să iei parte la aceste experiențe inedite, tot ce trebuie să faci este să dai fuga la centrul comercial Băneasa și să dai startul la cumpărături.

  1. AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni este un alt centru comercial preferat de bucureșteni. În anul 2016 a fost demarat un proiect de extindere care va transforma AFI Palace Cotroceni în cel mai mare și mai diversificat mall din România și unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiune, după cum a declarat directorul executiv al grupului AFI Europe. AFI Palace Cotroceni atrage în mod special părinții cu copiii care vor să se distreze în parcul de aventură indoor ”AFI Aventurier”, sau în diverse alte locuri de joacă precum MaxFun, Gymboland sau Ice Karting (o premieră în România).

  1. Park Lake Shopping Center

Acest centru comercial este ultimul deschis în București și este și cel mai modern, cu un design atractiv și unic. Pe lângă gama variată de magazine, centrul comercial pune la dispoziția vizitatorilor săi  diverse locuri de joacă pentru copii sau zone de relaxare pentru adulți. Acum îți poți savura cafeaua stând pe un șezlong și admirând natura ce se întinde în fața ta. Acest centru comercial este diferit prin simplul fapt că promovează un concept nou, o atmosferă relaxantă, diferită față de ce vedem de obicei în mall-urile aglomerate.

Lasă un comentariu...

*