Top magazine de haine din București cu branduri de top la prețuri accesibile

Se spunea adesea că „haina îl face pe om” și oricât am încerca să negăm acest aspect, nu putem să nu ținem cont de ultimele trenduri în materie de modă și nici să ignorăm cele mai noi colecții ale designerilor de top. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să ai în garderobă ultimele colecții vestimentare Balmain sau Dolce&Gabbana, însă trebuie să știi că există în București magazine de haine cu branduri de top la prețuri pentru toate buzunarele.

Sursa foto: Shutterstock 

Și pentru că ne dorim să-ți satisfaci dorințele în materie de shopping și să-ți compui ținute din cele mai cool haine de designer, am alcătuit pentru tine un top al magazinelor cu articole vestimentare de la branduri de renume. Iată care sunt aceste magazine!

Fashion House Militari

Fiind cel mai mare outlet din București, Fashion House Militari Outlet îți pune la dispoziție peste 60 de magazine cu branduri renumite și se laudă cu reduceri zilnice de peste 70%. Nici măcar nu este nevoie să aștepți sezonul reducerilor pentru a beneficia de prețuri avantajoase la branduri precum Cacharel, Desigual, Diesel, Guess, Levi’s, Marc O’Polo, Tom Tailor, U.S.Polo, Stefanel, Adidas, Office Shoes, Puma, Gant și multe alte branduri de top.

Discounturile mari de la Fashion House Militari se datorează surplusului de stocuri ale producătorilor din colecții realizate special pentru magazinele de tip outlet, dar și din colecții anterioare ale acestor branduri.

Outletul Fashion House Militari este deschis de luni până sâmbătă, în intervalul 10:00-21:00 și duminică în intervalul 10:00-20:00. Fashion House este localizat la 13 kilometri distanță de București, la intrarea pe A1, în West Park Militari.

I Like Outlet

Înființat în ianuarie 2013, I Like Outlet a devenit unul dintre cele mai de top magazine de haine cu branduri la prețuri accesibile. Branduri celebre precum Calvin Klein, Daniel Wellington, Desigual, Timberland și altele pot fi găsite pe rafturile magazinelor I Like Outlet din București, în locații precum Nicolae Bălcescu, Titan, Timpuri Noi sau Pantelimon. Aici vei găsi articole vestimentare unicat de la firme premium și branduri internaționale. Mai mult decât atât, poți beneficia de maximum 60% reducere la produsele achiziționate.

Cât despre programul magazinelor I Like Outlet, acestea sunt deschise de luni până vineri în intervalul 10:00-20:00 și sâmbătă în intervalul 10:00-18:00, în locațiile din Nicolae Bălcescu și Timpuri Noi, și de luni până duminică în intervalul 9:00-22:00 în locațiile din Auchan Titan și Cora Pantelimon.

Big Brands Outlet

Top în topul magazinelor cu haine de la branduri de top la prețuri accesibile se regăsește și Big Brands Outlet din București. Aici vei găsi poate chiar mii de articole ce provin din lichidarea stocurilor reprezentanțelor marilor branduri internaționale. Articole vestimentare de la branduri precum Guya, Souvenir, Berna, Carling, Karl Mommoo, Atmosphere, Dorothy Perkins și multe altele pot fi regăsite în magazinele Big Brands Outlet din Giulești sau Berceni.

Magazinul Big Brands Outlet Berceni este deschis doar duminica în intervalul orar 14:00-16:30, iar magazinul Big Brands Outlet Giulești este deschis doar sâmbăta în intervalul 12:00-15:30.

Sperăm că am reușit să-ți satisfacem curiozitatea dezvăluindu-ți câteva dintre cele mai importante magazine de haine de la branduri de top. Vizitează și tu aceste magazine și creează-ți ținute cool, în așa fel încât să mai rămâi cu ceva bani pe card la finalul cumpărăturilor!

Lasă un comentariu...

*