Îți dorești un fotoliu de masaj? Iată de unde poți să-l cumperi și cât costă

La întrebarea din titlu nu se poate răspunde decât afirmativ, pentru că un fotoliu de masaj îți poate fi mai de folos decât îți imaginezi. Îți spunem în acest articol de ce.

Sursa foto: https://imgur.com/a/Q16L6Lc

Via: www.shutterstock.com

Este important să reții că scopul unui astfel de fotoliu nu este numai acela de a face un masaj ușor spatelui și umerilor, el mai are și alte beneficii, pe care trebuie să le cunoști înainte de achiziționare. Reține că poți găsi fotolii foarte bine realizate, la prețuri foarte bune pentru funcțiile pe care le au, de exemplu fotoliile Komoder București. Astfel de fotolii sunt benefice pentru sănătatea ta, mai ales daca le folosești în confortul casei tale.

De ce ai nevoie de un fotoliu de masaj? 

  • Un fotoliu de masaj reprezintă o sursă de relaxare binevenită după o zi aglomerată și stresantă, atunci când îți simți umerii încordați și tot ce-ți dorești este să te destinzi cît mai rapid.
  • Într-un asemenea fotoliu reduci stresul. Terapia prin masaj nu este o noutate. Cele mai multe fotolii de masaj au funcția de recliner, astfel că se pot transforma foarte ușor într-un pat puțin înclinat în care se poate dormi foarte bine.
  • Un asemenea fotoliu de masaj crește numărul de celule albe din sânge, iar acest lucru înseamnă un sistem imunitar mai puternic.
  • Un astfel de fotoliu îți poate îmbunătăți circulația. Nu uita că circulația sângelui este foarte importantă pentru sănătatea ta, pentru că nutrienții de care are nevoie funcționarea organelor interne sunt transportați prin intermediul sângelui. Acesta este motivul pentru care sistemul sanguin trebuie menținut în parametri optimi.
  • De asemenea, masajul unui astfel de fotoliu ajută la dilatarea vaselor de sânge și arterelor, ceea ce înseamnă că poți ține sub control hipertensiunea arterială (adică se pot preveni atacurile de cord).
  • Masajul ajută și la îmbunătățirea circulației limfatice, iar acest lucru este benefic pentru organism pentru că se elimină mai multe toxine.
  • Masajul nu ajută doar la eliminarea stresului, ci și a anxietății. În timpul ședinței de masaj, va crește nivelul de endorfină din organism, astfel încât te vei simți automat mai relaxat și în plus vei dormi mult mai bine.
  • Fotoliul de masaj îți ameliorează durerile de spate. Ai nevoie de o sesiune de numai 20 de minute pentru a beneficia de un tratament pentru spatele tău încordat.
  • Fotoliul de masaj te ajută să ai o postură corectă, mai ales dacă faci parte dintre cei care petrec cel puțin 8 ore pe zi la birou. Un astfel de fotoliu te ajută să corectezi presiunea pe anumiți mușchi suprasolicitați. Ideal ar fi ca greutatea să nu suprasolicite prea mult coloana vertebrală. Aici poate interveni fotoliul de masaj care poate detensiona spatele și îndrepta coloana vertebrală.

Dacă lucrezi de acasă, petreci în mod sigur mai multe ore la birou decât lucrai în urmă cu un an. Cu atât mai mult ai nevoie de perioadă de relaxare, iar un fotoliu de masaj este tot ce-ți trebuie. Găsești o gamă largă de astfel de fotolii. Iar dacă ai nevoie de informații suplimentare cu privire la funcții, culori, modele sau montaj le poți solicita prin telefon sau e-mail.

Lasă un comentariu...

*