Cum alegi o pereche de balerini de calitate? Criteriile de care să ții cont

Unele dintre cele mai iubite modele de încălțăminte pentru femei? Balerinii! Comozi și versatili, balerinii sunt disponibili în numeroase modele, pentru toate gusturile și pentru toate evenimentele.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/two-person-in-shoe-store-699441/

Dacă ai nevoie de o pereche nouă de balerini, este recomandat să optezi pentru un model de calitate, care să reziste cât mai mult în timp. Află care sunt criteriile de care să ții cont atunci când achiziționezi o pereche de balerini de bună calitate, din rândurile de mai jos!

Alege materiale de calitate

Pentru a evita bătăturile și rănile, cumpără balerini confecționați din materiale de calitate. Cei mai indicați sunt balerinii din piele, rezistenți și eleganți, pe care-i poți purta atât la birou, cât și în timpul liber, la shopping sau în parc.

Găsești balerini la prețuri mici, pe care să-i asortezi cu cele mai cool articole vestimentare din garderobă, pentru ținute impecabile. Mai mult, dacă ai ales perechea preferată de balerini din piele, învață să-ți studiezi cu atenție picioarele, astfel încât să optezi pentru modelul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă-ți cunoști forma piciorului, mărimea și modelul ideal, vei găsi balerini din piele în care să te simți excelent.

Optează pentru modele confortabile

Balerinii perfecți trebuie să-ți ofere confort, să arate bine și să se potrivească stilului tău vestimentar. Pentru a fi sigură că ai ales perechea comodă de balerini, probează mai multe perechi, până o găsești pe cea potrivită. Nu suferi de dragul modei și nu alege mărimi mai mici, cu gândul că materialul se va lăsa în timp.

Din fericire, indiferent dacă probezi balerinii în magazin sau îi comanzi online, te bucuri de posibilitatea de a-i returna și de a primi mărimea corectă. Alege calapodul care te avantajează iar apoi decide asupra modelului și a combinației de culori pe care ți-o dorești.

Poartă modelele potrivite de balerini

Vrei să cumperi balerini noi? Nu uita de faptul că modelele nepotrivite de balerini îți pot scurta picioarele, prelungind talpa piciorului din punct de vedere optic. Astfel, balerinii reprezintă varianta optimă dacă ai picioarele lungi și porți o mărime mică la încălțăminte. În cazul în care ai picioarele scurte dar îți dorești să porți balerini, alege un model decupat, care lasă descoperită o parte din picior. O soluție în acest sens sunt și balerinii confecționați pe contur jos sau balerinii cu toc mic și lat.

Balerinii se poartă cu orice articol vestimentar, fie că vorbim despre pantaloni lungi, scurți, fuste, rochii sau jeanși. Ești mică de înălțime sau ai gambele mai groase? Poți să asortezi balerinii cu pantaloni lungi, croiți drept, care să te avantajeze. Balerinii arată la fel de bine și cu rochii sau fuste mini, mai ales dacă înălțimea nu este unul dintre punctele tale forte.

Pentru femeile cu picioarele lungi, balerinii se pot combina cu fuste tip creion dar și cu modele de rochii midi sau maxi, pentru un look de excepție.

Achiziționarea balerinilor de calitate implică găsirea echilibrului perfect. Materialul trebuie să fie rezistent, modelul să se potrivească stilului tău și să-ți ofere confort sporit. Dacă nu găsești un model de balerini gustul tău, poți să apelezi și la încălțămintea realizată pe comandă, cu care nu ai cum să dai greș. Fii stilată și elegantă în orice moment al zilei, cu ajutorul balerinilor!

Lasă un comentariu...

*