Cele mai inedite localuri din București

A venit vara, ziua este mai lungă și avem mai mult timp să explorăm diferite localuri din București. După o zi obositoare la locul de muncă, un cocktail energizant și un local inedit este tot ce ne trebuie. Dacă și tu te-ai săturat de barurile clasice, lipsite de culoare și creativitate, te provocăm să descoperi următoarele baruri inedite din București:

  1. Journey Pub

Dacă vrei să evadezi din viața cotidiană, să uiți pentru o seară de problemele de la locul de muncă și să te gândești la concediul bine meritat, atunci o băutură servită în Journey Pub cu siguranță te va ajuta. Aici meniul este adus într-un geamantan, iar oriunde întorci capul vei vedea baloane zburătoare, fotografii și felicitări din tot felul de destinații exotice. Mai mult decât atât, în curtea exterioară a barului vei găsi multe plante exotice, felinare, dar și hamace în care te poți relaxa. Cu siguranță vei pleca din acest bar cu gânduri mari pentru concendiu. Journey Pub poate fi și locul în care să îți plănuiești următoarea vacanță exotică, inspirat fiind de toate lucrurile care te înconjoară.

  1. Restaurantul Food&Travel Concept Store by Christian Tour

Rămânem în sfera călătoriilor și îți propunem această locație inedită în care te simți ca într-un avion, gata să ajungă la destinație. Localul imită perfect interiorul unui avion, cu acele scaune comode și culorile specifice pe care le regăsim la bordul unui avion. În plus, aici poți servi preparate grecești delicioase, într-o atmosferă grecească. Ce poate fi mai frumos decât să iei cina într-un avion și să savurezi delicatesele din Grecia?

  1. Bicicleta

Un lucru de care ne putem bucura pe deplin în sezonul cald este plimbarea cu bicicleta și explorarea locurilor noi prin București. Dacă îți plac plimbările cu bicicleta, atunci cu siguranță știi deja de barul Bicicleta, din Centrul Vechi. Localul are o tematică inedită, fiind pe placul tuturor bicicliștilor care se opresc aici să bea o limonadă după câteva ore de pedalat. Oriunde te uiți în acest local, vezi doar biciclete. Scaunul este de fapt o șa de bicicletă, mesele au pe ele coarne de bicicletă și îți poți sprijini picioarele la bar pe pedalele înșirate.

  1. Medieval Art

După cum sugerează și numele, acest bar se adresează tuturor celor care sunt pasionați de vremurile medievale. La prima vedere, ai impresia că ai nimerit într-un muzeu, nicidecum într-un bar, spațiul fiind decorat cu multe armuri, arme, drapeluri, tronuri sculptate, sfeșnice, candelabre și diverse blazoane. Tocmai această atmosferă medievală este cea care stârnește curiozitatea tuturor care trec pragul acestui bar.

Lasă un comentariu...

*