Cele mai frumoase terase din București

A venit vara și de cele mai multe ori tot ce ne dorim este să bem o limonadă rece pe o terasă drăguță. În București există multe terase cu o atmosferă familiară, prietenoasă, în care te poți răcori cu prietenii în zilele caniculare de vară. Iată cum arată topul celor mai frumoase terase din București!

  1. Terasa Astrodome

Situată la etajul al IV-lea al hotelului Residence, terasa Astrodome este una dintre cele mai frumoase terase din București, unde poți savura o limonadă bună sau un vin vechi. Terasa Astrodome este una boemă, care îți oferă și o priveliște minunată atunci când apusul se lasă peste oraș.

  1. Grădina Verona

Această terasă este un loc pe care nu trebuie să îl ratezi pe perioada verii. Dacă terasa Astrodome este una boemă, elegantă, grădina Verona este probabil una dintre cele mai casual terase din București. Mesele sunt amplasate direct pe pământ, iar clienții au posibilitatea de a se relaxa într-un hamac în timp ce așteaptă comanda. Grădina Verona este o adevărată oază de verdeață, o terasă răcoroasă și liniștită în care te poți relaxa alături de prietenii tăi. Nu în ultimul rând, grădina Verona este cunoscută și pentru cea mai bună limonadă din București!

  1. Grădina OAR

Dacă vrei să îți reâncarci bateriile după o zi obositoare la lucru, grădina OAR este locul potrivit. Această terasă este una mai liniștită, care îți oferă un grad mai mare de intimitate și care are un aer boem fermecător. Muzica live din surdină și limonada delicioasă te vor face să uiți de canicula de afară și de oboseala acumulată.

  1. Grădina Eden

Grădina Eden este acel tip de local în care trebuie să mergi cel puțin o dată în viață. Situată pe calea Victoriei, construită de membrii familiei Știrbei, grădina Eden este locul perfect în care poți evada și te poți încărca de energie. Această terasă impresionează prin modul de amenajare simplist și prin intimitatea pe care o oferă. Grădina Eden a fost descrisă ca un colț de Rai de către toți cei care i-au trecut pragul în zilele caniculare de vară.

  1. Terasa Lente

Ultima din topul celor mai frumoase terase din București este terasa Lente, care impresionează prin intimitatea sa. Acest local este foarte greu de găsit, el fiind ascuns pe străduțele Bucureștiului, însă, odată găsit, este locul perfect în care te poți bucura de o întâlnire romantică sau de o seară distractivă alături de prieteni. În plus, pe lângă limonada sau ceaiul delicios pe care îl poți savura pe terasă, ai acces și la tot felul de comic books care îți vor pune un zâmbet pe față!

Lasă un comentariu...

*