Ce activități poți să faci în vacanța de Revelion dacă vrei să ai parte de aventură

Sfârșitul anului se apropie cu pași repezi, așa că vrei să profiți cât mai poți de ofertele agențiilor de turism și să-ți cumperi o vacanță care să se potrivească stilului tău îndrăzneț. Prin urmare, ai de gând să alegi o destinație în care să poți experimenta ceva ce nu ai mai trăit până acum.

revelionSchi cu elicopterul

Dacă îți plac zăpada, experiențele ieșite din comun și dispui de un buget generos pe care îl poți cheltui în concediu, atunci ar merita să încerci să petreci o zi din vacanța ta de iarnă, la schi cu elicopterul. Nu doar că te vei simți „regele muntelui”, dar vei avea parte și de o aventură de neuitat, deoarece vei explora niște senzații pe care doar foarte puțini oameni apucă să le trăiască. Nu te încumeta la o astfel de experiență dacă nu ești un schior profesionist. De asemenea, ai grijă să respecți toate măsurile de siguranță și să te asiguri că vei avea acces la serviciile unor instructori și ghizi profesioniști.

Scufundări

În funcție de locul în care îți petreci vacanța de Revelion, poți ajunge să faci scufundări într-o destinație însorită sau printre ghețari. Indiferent de variantă, experiența va fi una fantastică! Printre cele mai interesante locuri însorite pentru scufundări sunt Insulele Galapagos (Ecuador), Marea Barieră de Corali (Australia) sau Bali (Indonezia). Dacă dorești să te scufunzi printre ghețari, atunci trebuie să mergi, neapărat, în Antarctica! Vei descoperi niște viețuitoare incredibile atât în adâncuri, cât și la suprafață. Ai șansa să sărbătorești Revelionul alături de pinguini!

Cățărări pe ghețari

Alaska este destinația ideală în care să mergi dacă îți dorești să faci și cățărări pe ghețari, nu doar scufundări în ape foarte reci. O asemenea experiență ar trebui încercată doar de către profesioniști. Ca să o poți pune în practică, trebuie să îndeplinești mai multe criterii: să ai o condiție fizică excepțională, să dispui de un echipament de ultimă generație și, de asemenea, să practici de mult timp alpinismul, la un nivel foarte ridicat. În plus, trebuie sa te gândești ce buget aloci. Dacă bifezi toate aspectele anterioare, atunci nimic nu ar trebui să te oprească să escaladezi un ghețar.

Off-road

Pasionații de off-road ar putea profita de vacanța lor de Revelion ca să conducă pe suprafețe pe care nu au mai făcut-o, cum ar fi dunele de nisip sau vulcanii inactivi. Înainte să dai drumul aventurii, asigură-te că mașina pe care o închiriezi pentru off-road ți se potrivește. Ideal ar fi să alegi un model pe care l-ai mai condus.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un comentariu...

*