Cât de importante sunt beneficiile pentru pariori?

Casele de pariuri online se întrec una pe cealaltă atunci când vine vorba de beneficii pentru că știu că acestea reprezintă o modalitate excelentă de atragere a clienților. Iar pariorii nu fac altceva decât să confirme acest lucru și să spună că într-adevăr beneficiile reprezintă un criteriu important atunci când vine vorba de alegerea unei case de pariuri. Unii pariori, mai exact cei mai începători, merg la prima casă de pariuri care le oferă cel mai mare beneficiu de bun venit, fără să ia în considerare și celelalte facilități care vin pe parcurs, odată cu câștigarea experienței. În articolul de astăzi ne-am propus să vă exemplificăm tipurile de beneficii pe care le poți regăsi în casele de pariuri pentru a-ți face alegerea mult mai ușoară.

Beneficii de bun venit

Beneficiile de bun venit sunt extrem de populare în rândul persoanelor care iubesc să parieze online. Există 3 tipuri de facilități de bun venit:

Cash: acest beneficiu de bun venit se stabilește în funcție de suma depusă după ce te-ai înregistrat. Unele case de pariuri oferă 50% din prima depunere, în timp ce alte case de pariuri oferă 100% din prima depunere. Spre exemplu, dacă depui 500 de lei în contul tău prima dată, vei mai primi încă 500 de lei din partea casei de pariuri. Acest tip de beneficiu se potrivește în mod special pariorilor pe termen lung, cei care investesc mult în pariurile online și care odată aleasă casa de pariuri, tind să îi devină fideli acesteia.

Pariu fără risc: un alt tip de facilitate de bun venit oferit de casele de pariuri este cel de tip ”pariu fără risc”. Dacă spre exemplu, pariezi pe un meci și pierzi pariul, casa de pariuri îți va restitui un anumit procent din miza ta. Casa de pariuri Fortuna are un astfel de beneficiu de bun venit și oferă clienților noi un pariu fără risc de până la 300 de lei. Asta înseamnă că dacă ai pariat pe un anumit meci 200 de lei, dacă pierzi pariul, vei primi înapoi cei 200 de lei. Acest tip de beneficiu este perfect pentru pariorii de ocazie, cei care nu pariază constant, dar vor să investească o sumă mai mare de bani pe un singur meci și pot face asta în condiții de siguranță pentru că știu că nu au cum să piardă banii investiți.

Cote mărite: Un altfel de beneficiu de bun venit este cel de tip ”cote mărite”, în care pentru anumite meciuri sau evenimente sportive ai cote mult mai mari decât cele obișnuite. Mecanismul acestui beneficiu este următorul: pariezi o anumită sumă de bani pe meciurile cu cote mărite, dacă pariul este câștigător, vei primii banii, dacă este necâștigător, vei primi miza înapoi sub forma unui free bet. La prima vedere, acest tip de beneficiu de bun venit pare mult mai avantajos decât cel de tipul ”pariu fără risc”, pentru că aici ai parte și de cote mărite, dar și de restituirea mizei. Acest tip de facilitate de bun venit este de obicei preferată de cei cărora le place să parieze, dar în același timp nu vor să investească prea mulți bani în pariuri, așa numiții ”pariori cu buget redus”.

Alte beneficii

Pe lângă acele beneficii de bun venit, casele de pariuri pot să îți mai ofere și alte facilități pe parcurs, cum ar fi promoții valabile atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi, beneficii de fidelitate, beneficii pentru biletele plasate, etc. Casa de pariuri Fortuna oferă clienților săi beneficii sub diverse forme cum ar fi freebet-uri, pariuri fără risc și multe altele. Ar fi bine să iei în considerare și beneficiile extra atunci când alegi casa de pariuri potrivită pentru tine pentru că s-ar putea ca acestea să îți aducă câștiguri mai mari decât beneficiul de bun venit.

Foto: pixabay.com

 

Lasă un comentariu...

*