5 localuri unde poți mânca cea mai bună pizza din București

Atunci când ești flămând și vrei să îți potolești cât mai repede foamea, primul lucru care îți vine în minte este: pizza. Și în momentul în care ajungi să iei prima gură de pizza din primul local care ți-a ieșit în cale, poți să juri că aceea e cea mai bună pizza pe care ai mâncat-o în viața ta. Însă, există și momente în care chiar ai vrea să savurezi o pizza și să îți răsfeți papilele gustative,  iar atunci începi să cauți localurile care servesc cea mai bună pizza.

Bucureștiul stă foarte bine la capitolul restaurante și localuri care servesc o gamă variată de pizza și tocmai de aceea uneori îți este mult prea greu să alegi unul. Ca să îți ușurăm decizia, am pregătit o listă cu localurile în care poți mânca cea mai bună pizza din București:

  1. Animaletto

Chiar dacă face parte din localurile deschise recent în București, Animaletto este genul de local care te cucerește de la prima privire și ulterior, de la prima gură de pizza. Într-un decor captivant, cu uz industrial cu pereți din cărămidă, cu un aspect nefinisat, parcă pizza are un alt gust. Animaletto a urcat repede în preferințele bucureștenilor, majoritatea dintre ei susținând că într-adevăr, aici poți găsi cea mai bună pizza din oraș.

  1. Cuptorul cu lemne

Dacă preferi o pizza bine făcută, cu un blat crocant, proaspăt scoasă din cuptor, atunci dă fuga la Cuptorul cu lemne pentru că nu vei regreta. Indiferent dacă alegi o pizza Quattro Fromaggi, Romana sau Capricciosa, cu siguranță îți vei dori să mai treci și a doua oară pragul acestui local pentru a mânca o pizza delicioasă.

  1. Pâine și vin

Cu siguranță ai auzit deja de localul acesta, numele lui ușor atipic stârnind curiozitatea tuturor. Ce știu foarte puțini oameni este că aici poți găsi una din cele mai bune pizza din București. Și pentru că ne-am săturat de pizza clasică, Quattro Stagione, Quattro Fromagi și altele, cei de la Pâine și vin au adus un concept nou pe piață în ceea ce privește numele pizzei. În acest sens, poți gusta și poți savura o pizza Made in India, o pizza flamandă sau nordică.

  1. Brothers Pizza

Dacă te numeri printre vegetarienii care adoră pizza, atunci nu ar trebui să ratezi acest local. Din categoria pizza vegetariană recomandăm Bufala Margherital dar și Tartufata sau Tabasco. Cu siguranță vei redescoperi gustul pizzei vegetariene și îl pe savura pe deplin.

  1. Trattoria don Vito

Nu putea să lipsească din lista noastră un local autentic, italienesc unde ai toate șansele să guști o pizza adevărată. Dacă treci pragul acestul local, poți fi sigur că te vei bucura de o pizza delicioasă (preparată după o rețetă originală), într-un decor boem, specific italienesc.

Lasă un comentariu...

*