5 localuri cu cei mai buni burgeri din București

Dacă și tu ești un gurmand, în special un iubitor de bugeri, atunci cu siguranță acest top al localurilor unde poți mânca cei mai buni burgeri din București îți va fi mai mult decât util.

  1. Vivo Fusion Food Bar

Dacă întrebi pe cineva din București unde poți mânca cel mai bun burger, cu siguranță primul răspuns ce se va afla pe buzele sale va fi ”Vivo”. Cu o selecție variată de burgeri, Vivo Fusion Food Bar și-a câștigat treptat renumele de cel mai tare burger bar din București. Prețurile unui burger variază între 18-28 de lei, iar bugerii vedetă în acest bar sunt cei cu ulei de trufe, brânză halloumi sau pesto.

  1. Modelier Bistro

Un alt local renumit printre iubitorii de burger este Modelier Bistro, care pune la dispoziția clienților săi cei mai buni burgeri din oraș: de vită, de pui, de miel sau chiar burgerul vegetarian. Așa că, dacă vrei să te bucuri de un burger făcut pe gustul tău, nu ezita să treci pragul acestui local. Prețurile faimoșilor burgeri sunt cuprinse între 21 și 39 de lei.

  1. Red Angus Steakhouse

Chiar dacă acest local este renumit în mod special pentru friptura de vită divină din Centrul Vechi, cei care au avut ocazia să mănânce aici, au declarat faptul că aici se află de fapt și cei mai buni burgeri din oraș. Localul se aprovizionează cu carne de vită din Australia și Uruguay, iar burgerii sunt preparați după tehnicile americane. Pentru un astfel de burger mai select va trebui să scoți din buzunar între 29 și 42 de lei.

  1. Simbio

Dacă vrei un burger realizat de la zero, de la carnea tocată în bucătărie până la chifla bine dospită și coaptă, atunci Simbio este localul potrivit. Vei simți diferentța între acest burger 100% home made și restul burgerilor încă de la prima îmbucătură. Carnea suculentă de vită, alături de ceapa caramelizată, brânza Gouda sau celelalte ingrediente delicioase, plasează acest local în topul restaurantelor în care poți mânca cei mai buni burgeri din București! Prețurile sunt accesibile tuturor, un burger fiind între 24 și 34 de lei.

  1. Buffalo Baz

Dacă vrei ca burgerul tău să poarte semnătura unui concurent Masterchef, atunci restaurantul Buffalo Baz cu specific american ar trebui să fie primul pe lista ta. Fiecare preparat servit este gândit de concurentul Masterchef Baz – Petrou Vasilios. Pe lângă carnea de vită de cea mai bună calitate, burgerii mai au ingrediente precum bacon, ou, inele de ceapă, mozzarella sticks dar și foarte multe sosuri preparate în casă. În cazul acestui local, prețurile unui burger variază între 25 și 37 de lei.

Lasă un comentariu...

*