3 lucruri pe care să le ai în vedere înainte să te duci la Laser Tag!

Sportul de echipă considerat cel mai distractiv și provocator din zilele noastre, Laser Tag, este o activitate perfectă pentru weekend – vă puteți relaxa, vă puteți distra și vă puteți îmbunătății și antrena condiția fizică, fără să vă puneți deloc în primejdie. Atunci când te duci la un joc de Laser Tag în București, indiferent dacă ești începător sau deja expert, există o serie de lucruri pe care este indicat să le ai în vedere pentru a te asigura că ai parte de cea mai bună experiență. Descoperă în continuare care sunt cele 3 lucruri esențiale pentru orice jucător de Laser Tag.

Locația poate face diferența!

Majoritatea locațiilor prezintă suficiente informații pe site-urile online despre experiența pe care o puteți avea acolo. Ei prezentă gradele de dificultate, hărțile arenelor și alte aspecte de acest gen. De asemenea, se menționează și  numărul maxim de persoane care poate face parte dintr-o echipă, acesta fiind un criteriu extrem de important. Există numeroase locații care nu acceptă un număr restrâns de persoane, în timp ce alte locații nu acceptă un număr mare de persoane, prin urmare va trebui să vă interesați care este locația potrivită pentru dumenavoastră. De asemenea, un alt aspect de avut în vedere cu privire la locații este cel mai bugetului și cel al vârstei – dacă sunteți în căutare de o locația de Laser Tag în București care să fie potrivită pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani și care să aibă prețuri prietenoase, trebuie să sunați să întrebați. În plus, unele arene prezintă concursuri și evenimente organizate ca un joc relaxant și potrivit pentru prieteni și familie.

Ce porți te va ajuta!

Hainele și pantofii nu reprezintă pentru multe persoane un aspect interesant, mai ales când se gândesc doar la cât de distractiv este jocul. Totuși, atât vestimentația, cât și încălțămintea vă pot ajuta să câștigați un joc de laser tag. În primul rând trebuie să aveți în vedere culorile hainelor și ale pantofilor. Luminile UV folosite în arenele de Laser tag vor scoate în evidență culorile deschise, în special albul, făcând purtătorul o țintă sigură. Cele mai sigure variante sunt hainele și încălțămintea închise la culoare. Un alt aspect important în ceea ce privește vestimentația este comoditatea. Într-o arenă de Laser Tag vei alerga, vei sării, te vei apleca brusc și nu poți face aceste lucruri dacă ești îmbrăcat în rochie, în cazul fetelor, sau în blugi foarte strâmpți, în cazul băieților. La capitol încălțăminte, cea mai sigură alegere sunt adidașii, aceștia fiind comozi și flexibili, permițându-vă să faceți tot ce vă doriți. Îmbrăcămintea și încălțămintea sport pot fi luate cu voi întrucât majoritatea arenelor de Laser Tag au vestiare în care vă puteți schimba.

Alimentația și hidratarea

Veteranii jocurilor de Laser Tag știu că alimentația și hidratarea înainte de acest joc trebuie să fie similare cu cele ale unui antrenament înainte de sală. Jocul este destul de solicitant din punt de vedere fizic, mai ales pentru începători și copii mici – alergări, sărituri, adrenalină. O hidratare corespunzătoare înainte vă va menține la un nivel optim de energie. În plus, între majoritatea jocurilor există pauze, în care jucătorii pot bea apă sau suc. În ceea ce privește alimentația, nu este genul de joc la care trebuie să mergeți pe stomacul gol, dar nici pe stomacul plin. Ideal ar fi să serviți o masă înainte cu 2 ore de joc sau poate o gustare bogată în proteine înainte de joc.

Lasă un comentariu...

*